Back to our website Check availability and book now
Rustig gelegen comfortabele blokhut / chalet in de buurt van Gedinne

Rustig gelegen comfortabele blokhut / chalet in de buurt van Gedinne

Blokhut
Onze blokhut ligt op ongeveer een kilometer van onze B&B en is onze eerste "buur". (Rue de Bièvre 36, Gedinne)
De chalet heeft een oppervlakte van ongeveer 100m2 en is volledig onderkelderd.
De woonkamer met open keuken is voorzien van een ruime zithoek die plaats bied aan 6 personen. Er is een eettafel met 6 stoelen, een Smart TV .
De blokhut wordt verwarmd door een gezellige en gemakkelijk te vullen pelletkachel. Uiteraard zorgt het houten karakter en de extra isolatie ervoor dat ondanks het geringe verbruik van pellets de blokhut ook in de winter comfortabel warm en aangenaam is. De badkamer kan nog extra verwarmd worden met een elektrische convector. Pantoffels meebrengen is aangewezen daar de vloer in de winter koud kan zijn.

Slaapkamers
In totaal zijn er 3 slaapkamers, 2 slaapkamers zijn voorzien van 2 persoonsbedden en de 3de slaapkamer heeft twee enkele bedden. Bedlinnen is inbegrepen en wanneer u aankomt zijn alle bedden netjes gedekt. Elke slaapkamer heeft ook een elektrische convector die je ingeval van extreme koude kan gebruiken. (let op electriciteitsverbruik!)

Keuken
De chalet heeft een ruime keuken, voorzien van alle gemakken waaronder een microgolfoven, een hetelucht oven, keramische kookplaat, koel/vriescombinatie, koffiezetapparaat, een senseomachine en waterkoker. Uiteraard is er voldoende servies, bestek, potten en pannen aanwezig.

Badkamer
De badkamer is uitgerust met een ligbad, een ruime douche, een dubbel wastafelmeubel en een toilet. Er is ook een apart toilet in de hal van de blokhut. Badlinnen is ook inbegrepen.

Tuin
De tuin van meer dan een hectare rondom de chalet is helemaal omheind met een afsluiting van 1,8 meter. Rond het huis is het gras onderhouden maar verder in de tuin wordt het een wildernis tot en met een speelbos waar uw kinderen een hele dag verstoppertje kunnen spelen. Honden zijn welkom in de tuin àls hun "pakjes" opgeruimd worden. Onze omheining is volledig gesloten Een gat onder de draad van een vos of das kunnen we echter niet uitsluiten. (let op met kleine hondjes) De blokhut beschikt over een ruim terras dat uitkijkt over diezelfde tuin. Op het terras staat een kleine loungeset met tafeltje. In de garage vindt u nog een tafel en stoelen die u op of onder het terras kan gebruiken. Twee ligstoelen zijn eveneens aanwezig.

Hottub
De blokhut beschikt over een houtgestookte hottub. Het water is steeds vers en afgedekt. Droog brandhout is voorzien. Reinigt u zelf de kachel van de hottub, dan rekenen wij geen schoonmaakkosten aan. Denk er aan om lucifers en aanmaakblokjes mee te brengen.

Originele BBQ/vuurschaal
In de tuin staat een unieke vuurschaal die ook als originele barbecue kan gebruikt worden. U kan hier ook het brandhout voor gebruiken of gewone houtskool natuurlijk. Net zoals de hottub, als u de bbq zelf reinigt dan rekenen wij geen schoonmaakkosten aan.

Kelder
Zoals gezegd beschikt de chalet over een grote kelder. Er is een garage waar u eventueel uw fietsen kan binnen zetten? (buiten is er ook een overdekte plaats waar u iets kan stallen) In de kelder staat ook een pingpongtafel, hangt een dartbord met pijltjes, een reuze 4 op een rij en een voetbaltafel. De poort kan op slot met dezelfde sleutel als van de deuren.


This is our own website with the best price. Click here for our accommodations or ask us your question.

Published 06-07-2021 / Copyright © La ferme aux biches